'In theorie zou Larsson tot die tijd weer gehuurd kunnen worden'

vrijdag 29 mei 2020 07:51 68.955 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

China is het land waar voetballers niet voor de sportieve uitdaging, maar voor het grote geld naartoe gaan. Graziano Pellè heeft heldendaden verricht voor Feyenoord, maar heeft zich pas in China, bij Shandong Luneng, financieel onafhankelijk gevoetbald (hij verdient naar verluidt 15 miljoen euro per jaar). Mocht je nu echter als contractspeler niet in China zijn, maar in je eigen land om daar te wachten tot de coronacrisis overwaait, dan kun je normaal gesproken tot oktober niet meer voetballen in China. 

De enige optie die de in het buitenland verblijvende spelers op dit moment hebben is, normaal gesproken, een verhuurperiode van een half jaar. Daarna zouden ze weer terug kunnen keren naar China. Een derde van de 'buitenlanders' is op dit moment nog in eigen land, maar blijft hun salaris wel ontvangen. Eén van die spelers is Sam Larsson, die in januari voor 5 miljoen euro door Feyenoord aan Dalian Pro verkocht werd. Larsson traint op dit moment nog bij zijn oude club IFK Göteborg. Dat levert een pikante mogelijkheid op: Feyenoord wil een tijdelijke vervanger voor Luis Sinisterra, die nog maanden aan revalidatie voor de boeg heeft. Theoretisch gezien zouden de Rotterdammers Larsson dus tot aan de winterstop kunnen gaan huren, zo meldt De Telegraaf.

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 1017 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved