Rob Jansen: ‘’Namen Groenendijk en Larsson gevallen’’

woensdag 27 mei 2020 06:55 51.615 keer bekeken 234 reacties Pro Shots

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt vandaag in het Algemeen Dagblad dat de namen van Dirk Kuyt, Fons Groenendijk en Henrik Larsson bij Feyenoord zijn gevallen als nieuwe technische staf na het komende Eredivisie-seizoen. Jansen begeleidt het trainerstrio met zijn makelaarskantoor.

‘’Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat’’, begint de belangenbehartiger. Het nieuws kwam via Valentijn Driessen van De Telegraaf deze week naar buiten. John de Wolf zou als assistent aanblijven.

‘’De namen van Groenendijk en Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip.’’ Er staat echter nog niets definitief vast. ‘’Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen"

Gerelateerd nieuws
234 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 444 mensen actief, waarvan 130 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved