Rob Jansen: ‘’Namen Groenendijk en Larsson gevallen’’

Rob Jansen: ‘’Namen Groenendijk en Larsson gevallen’’

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt vandaag in het Algemeen Dagblad dat de namen van Dirk Kuyt, Fons Groenendijk en Henrik Larsson bij Feyenoord zijn gevallen als nieuwe technische staf na het komende Eredivisie-seizoen. Jansen begeleidt het trainerstrio met zijn makelaarskantoor.

‘’Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat’’, begint de belangenbehartiger. Het nieuws kwam via Valentijn Driessen van De Telegraaf deze week naar buiten. John de Wolf zou als assistent aanblijven.

‘’De namen van Groenendijk en Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip.’’ Er staat echter nog niets definitief vast. ‘’Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen"

Lees meer over
De Kuip Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties