Voorcontract voor jeugdspelers Naujoks, Hartjes en Valk

Voorcontract voor jeugdspelers Naujoks, Hartjes en Valk

Feyenoord heeft overeenkomsten bereikt met drie jeugdspelers van de Academy: Noah Naujoks, Lennard Hartjes en Sem Valk. Zodra de coronamaatregelen het toelaten tekenen de spelers een officieel contract bij de club.

Naujoks en Valk (18) spelen beiden in Feyenoord Onder 19. Hartjes (17) was dit seizoen nog actief voor Feyenoord Onder 17, maar zal komende zomer de overstap maken naar het hoogste jeugdteam.

Het was de bedoeling dat de overeenkomsten inmiddels al met een handtekening geformaliseerd zouden zijn. Door de richtlijnen rondom het coronavirus is het op dit moment echter onmogelijk om een ceremonieel contractmoment te organiseren. Alle partijen zijn voornemens om dat op te pakken zodra de maatregelen dat toelaten.

Eerder dit seizoen legde Feyenoord ook al Ilyas el Moussaoui, Mimeirhel Benita en Guus Baars vast. De contracten passen binnen het beleid van Feyenoord Academy om talentvolle jeugdspelers voor langere tijd aan de club te binden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties