Voorcontract voor jeugdspelers Naujoks, Hartjes en Valk

vrijdag 8 mei 2020 14:23 55.735 keer bekeken 106 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft overeenkomsten bereikt met drie jeugdspelers van de Academy: Noah Naujoks, Lennard Hartjes en Sem Valk. Zodra de coronamaatregelen het toelaten tekenen de spelers een officieel contract bij de club.

Naujoks en Valk (18) spelen beiden in Feyenoord Onder 19. Hartjes (17) was dit seizoen nog actief voor Feyenoord Onder 17, maar zal komende zomer de overstap maken naar het hoogste jeugdteam.

Het was de bedoeling dat de overeenkomsten inmiddels al met een handtekening geformaliseerd zouden zijn. Door de richtlijnen rondom het coronavirus is het op dit moment echter onmogelijk om een ceremonieel contractmoment te organiseren. Alle partijen zijn voornemens om dat op te pakken zodra de maatregelen dat toelaten.

Eerder dit seizoen legde Feyenoord ook al Ilyas el Moussaoui, Mimeirhel Benita en Guus Baars vast. De contracten passen binnen het beleid van Feyenoord Academy om talentvolle jeugdspelers voor langere tijd aan de club te binden.

Gerelateerd nieuws
106 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 54 mensen actief, waarvan 49 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved