Advocaat hoopt op Berghuis: ''Hij hoeft niet weg''

Advocaat hoopt op Berghuis: ''Hij hoeft niet weg''

Dick Advocaat heeft vorige week bekend gemaakt langer bij Feyenoord te blijven en is al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De trainer verwacht dat de huidige spelersgroep intact blijft en zet alles op alles om Steven Berghuis te overtuigen van een langer verblijf.

''Laten we allemaal hopen dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft. Berghuis heeft het fantastisch gedaan in de tweede helft van het seizoen. Hij is een belangrijke speler van het elftal,'' vertelt Advocaat in gesprek met RTV Rijnmond. De trainer is in gesprek over zijn toekomst. ''Hij is daar heel eerlijk in. Hij hoeft niet weg, maar als er iets interessants komt dan gaat hij erover nadenken. En dat snap ik ook."

Advocaat ziet dat Berghuis momenteel helemaal in zijn element is. "Je moet je altijd afvragen of hij dat ook bij andere ploegen gaat krijgen. Die vrijheid in zijn spel. Dan is het een lust voor het oog om hem te zien spelen. Laten we allemaal hopen dat hij bij Feyenoord blijft"

[readmore=54029]

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties