Advocaat hoopt op Berghuis: ''Hij hoeft niet weg''

maandag 4 mei 2020 15:30 44.945 keer bekeken 41 reacties Pro Shots

Dick Advocaat heeft vorige week bekend gemaakt langer bij Feyenoord te blijven en is al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De trainer verwacht dat de huidige spelersgroep intact blijft en zet alles op alles om Steven Berghuis te overtuigen van een langer verblijf.

''Laten we allemaal hopen dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft. Berghuis heeft het fantastisch gedaan in de tweede helft van het seizoen. Hij is een belangrijke speler van het elftal,'' vertelt Advocaat in gesprek met RTV Rijnmond. De trainer is in gesprek over zijn toekomst. ''Hij is daar heel eerlijk in. Hij hoeft niet weg, maar als er iets interessants komt dan gaat hij erover nadenken. En dat snap ik ook."

Advocaat ziet dat Berghuis momenteel helemaal in zijn element is. "Je moet je altijd afvragen of hij dat ook bij andere ploegen gaat krijgen. Die vrijheid in zijn spel. Dan is het een lust voor het oog om hem te zien spelen. Laten we allemaal hopen dat hij bij Feyenoord blijft"

Gerelateerd nieuws
41 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 852 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved