Nieuwkoop, Summerville en Burger keren terug

Nieuwkoop, Summerville en Burger keren terug

Bart Nieuwkoop sluit maandag niet aan bij de trainingshervatting van Willem II. De verdediger is na overleg tussen Willem II en Feyenoord teruggekeerd naar Rotterdam. Dit melden de Tilburgers op de clubwebsite. Feyenoord hervatte afgelopen vrijdag de trainingen. Nieuwkoop sluit deze week aan.

Update 12:37 | Niet alleen Nieuwkoop sluit weer aan bij Feyenoord. Ook Wouter Burger keert volgens RTV Rijnmond weer terug op trainingscomplex 1908. De middenvelder was de afgelopen maanden verhuurd aan Excelsior. Officieel stond Burger nog tot 1 juni onder contract bij de Kralingers, maar hij kreeg toestemming om eerder terug te keren.

Update 15:41 | Naast Burger en Nieuwkoop keert ook Crysencio Summerville terug bij Feyenoord. De 18-jarige aanvaller was afgelopen seizoen uitgeleend aan ADO Den Haag en kwam tot 21 wedstrijden in de Eredivisie. Summerville was daarin twee keer trefzeker. De komende maanden krijgt hij de kans om zich te laten zien en te bewijzen op de trainingen van Feyenoord.

Lees meer over
Willem II Bart Nieuwkoop ADO Den haag Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties