Koevermans: ''Wij vragen spelers salaris in te leveren''

Koevermans: ''Wij vragen spelers salaris in te leveren''

De coronacris raakt iedereen en ook Feyenoord. Algemeen directeur Mark Koevermans staat dan ook voor een zware opgaven om de Rotterdammers door deze moeilijke tijden te loodsen. De stadionclub gaat dan ook flink bezuinigen en verzoekt ook de spelersgroep om salaris in te leveren.

''We begroten zonder thuispubliek tot het einde van het kalenderjaar. Maar het is duidelijk dat we moeten inleveren. De spelers, de directie, de technische staf uiteraard ook,'' vertelt Koevermans in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De ticket voor groepsfase Europa League levert inkomsten op. ''Maar we wachten tot 27 mei om te zien of het helemaal zeker is. Er zijn nu nog ploegen actief in de Champions League en de Europa League die op basis van hun huidige stand in de competitie dat ticket niet zullen veroveren. Wat doet de UEFA? Geeft die bijvoorbeeld Olympique Lyon een ticket? Dat zou kunnen betekenen dat Ajax voorrondes moeten spelen. En dat scenario is er ook nog in de Europa League. Dat moeten we afwachten.''

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties