Veerman over interesse Feyenoord: ''Wel wat dingen gehoord''

Veerman over interesse Feyenoord: ''Wel wat dingen gehoord''

Joey Veerman wordt genoemd als een van de mogelijke zomerse versterkingen van Feyenoord. Door het transfervrije vertrek van Renato Tapia en het einde van de verhuurperiode van Oğuzhan Özyakup zou Dick Advocaat graag een nieuwe middenvelder aan zijn selectie toevoegen.

"Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer", zegt Veerman over de interesse van Feyenoord in L.O.V.E. Update. "Verder is er nog niks concreet. Ik ga een heel politiek correct antwoord geven maar mijn zaakwaarnemer weet hoe het precies is. Zolang er niks concreet is ga ik er vanuit dat ik volgend jaar ook bij sc Heerenveen speel."

De 21-jarige Veerman doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en groeide uit tot een smaakmaker in het eerste elftal van de Noord-Hollandse club. Afgelopen zomer maakte de middenvelder de overstap naar sc Heerenveen, ook daar was hij een van de smaakmakers. Het huidige contract van Veerman loopt door tot medio 2022 en sc Heerenveen heeft een optie voor een extra jaar.

Lees meer over
sc Heerenveen Dick Advocaat Renato Tapia Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties