Veerman over interesse Feyenoord: ''Wel wat dingen gehoord''

zondag 26 april 2020 12:13 108.110 keer bekeken 340 reacties Pro Shots

Joey Veerman wordt genoemd als een van de mogelijke zomerse versterkingen van Feyenoord. Door het transfervrije vertrek van Renato Tapia en het einde van de verhuurperiode van Oğuzhan Özyakup zou Dick Advocaat graag een nieuwe middenvelder aan zijn selectie toevoegen.

"Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer", zegt Veerman over de interesse van Feyenoord in L.O.V.E. Update. "Verder is er nog niks concreet. Ik ga een heel politiek correct antwoord geven maar mijn zaakwaarnemer weet hoe het precies is. Zolang er niks concreet is ga ik er vanuit dat ik volgend jaar ook bij sc Heerenveen speel."

De 21-jarige Veerman doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en groeide uit tot een smaakmaker in het eerste elftal van de Noord-Hollandse club. Afgelopen zomer maakte de middenvelder de overstap naar sc Heerenveen, ook daar was hij een van de smaakmakers. Het huidige contract van Veerman loopt door tot medio 2022 en sc Heerenveen heeft een optie voor een extra jaar.

Gerelateerd nieuws
340 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74759 leden - Op dit moment zijn 997 mensen actief, waarvan 179 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved