Definitief: Feyenoord naar groepsfase Europa League

Definitief: Feyenoord naar groepsfase Europa League

Feyenoord kan zich volgend seizoen gaan opmaken voor minimaal zes Europese wedstrijden. De Rotterdammers zijn definitief geplaatst voor de groepsfase van de Europa League.

Het bestuur betaald voetbal van de KNVB besloot de huidige stand op de ranglijst aan te houden voor de verdeling van Europese tickets. De UEFA adviseerde de nationale bonden donderdag al zo dicht mogelijk bij de competitiestand te blijven. Vandaag is er door de voetbalbond een definitief besluit genomen.

Geen kampioen
Feyenoord was met Dick Advocaat aan het roer hard op weg naar het kampioenschap. De Rotterdammers waren niet te stoppen en bleven maar gaan. De voetbalbond heeft besloten om over het huidige seizoen geen kampioen uit te roepen. De huidige nummer één ontvangt wel het beste Champions League ticket. AZ ontvangt het ticket voor de voorronde van de Champions League. PSV en Willem II gaan de voorronde van de Europa League spelen. FC Utrecht grijpt overal naast.

[readmore=53962]

Lees meer over
PSV Willem II giovanni van bronckhorst Manchester United TOTO KNVB Beker FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties