Definitief: Feyenoord naar groepsfase Europa League

vrijdag 24 april 2020 17:22 89.765 keer bekeken 270 reacties FR12.nl

Feyenoord kan zich volgend seizoen gaan opmaken voor minimaal zes Europese wedstrijden. De Rotterdammers zijn definitief geplaatst voor de groepsfase van de Europa League.

Het bestuur betaald voetbal van de KNVB besloot de huidige stand op de ranglijst aan te houden voor de verdeling van Europese tickets. De UEFA adviseerde de nationale bonden donderdag al zo dicht mogelijk bij de competitiestand te blijven. Vandaag is er door de voetbalbond een definitief besluit genomen.

Geen kampioen
Feyenoord was met Dick Advocaat aan het roer hard op weg naar het kampioenschap. De Rotterdammers waren niet te stoppen en bleven maar gaan. De voetbalbond heeft besloten om over het huidige seizoen geen kampioen uit te roepen. De huidige nummer één ontvangt wel het beste Champions League ticket. AZ ontvangt het ticket voor de voorronde van de Champions League. PSV en Willem II gaan de voorronde van de Europa League spelen. FC Utrecht grijpt overal naast.

Gerelateerd nieuws
270 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 116 mensen actief, waarvan 50 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved