Berghuis over Narsingh: ''Hij komt wel steeds in positie''

zondag 8 maart 2020 16:31 43.495 keer bekeken 174 reacties Pro Shots

Feyenoord was zondag met 2-0 te sterk voor Willem II. De ploeg van trainer Dick Advocaat legde in de eerste helft de basis voor de overwinning. In de tweede helft vergat Feyenoord de score te verruimen, zo oordeelt aanvoerder Steven Berghuis.

"De eerste helft was goed, het niveau van de laatste weken trokken we goed door in de eerste helft", zegt Berghuis bij FOX Sports. "Veel beweging, veel kansen en we dekken continu door. Wij bepaalden de eerste helft. In de tweede helft valt het iets terug. We toonden weinig initiatief. We moesten de lijn van de eerste helft gewoon doortrekken."

Luciano Narsingh kreeg in de tweede helft twee gigantische kansen om te scoren. "Hij komt wel in de positie", zegt Berghuis daarover. "Dat is zeer positief. Bij de tweede kans had hij iets teveel tijd, dan ga je twijfelen. Bij de eerste kans doet hij alles goed maar gaat hij net naast. Hij komt wel steeds in positie."

Gerelateerd nieuws
174 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74142 leden - Op dit moment zijn 252 mensen actief, waarvan 59 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved