Berghuis over Narsingh: ''Hij komt wel steeds in positie''

Berghuis over Narsingh: ''Hij komt wel steeds in positie''

Feyenoord was zondag met 2-0 te sterk voor Willem II. De ploeg van trainer Dick Advocaat legde in de eerste helft de basis voor de overwinning. In de tweede helft vergat Feyenoord de score te verruimen, zo oordeelt aanvoerder Steven Berghuis.

"De eerste helft was goed, het niveau van de laatste weken trokken we goed door in de eerste helft", zegt Berghuis bij FOX Sports. "Veel beweging, veel kansen en we dekken continu door. Wij bepaalden de eerste helft. In de tweede helft valt het iets terug. We toonden weinig initiatief. We moesten de lijn van de eerste helft gewoon doortrekken."

Luciano Narsingh kreeg in de tweede helft twee gigantische kansen om te scoren. "Hij komt wel in de positie", zegt Berghuis daarover. "Dat is zeer positief. Bij de tweede kans had hij iets teveel tijd, dan ga je twijfelen. Bij de eerste kans doet hij alles goed maar gaat hij net naast. Hij komt wel steeds in positie."

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties