Toornstra: ''Aan de ene kant een compliment, maar wel balen''

zondag 1 maart 2020 18:17 34.675 keer bekeken 56 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord heerst grotendeels teleurstelling na het 1-1 gelijkspel tegen PSV. Toch zegt die teleurstelling iets over het verloop van dit seizoen, waar het enkele maanden geleden nog crisis was in Rotterdam.

"Wat zegt dat? Dat we hier het liefst hadden gewonnen. Dan hadden we de echte aansluiting naar boven kunnen vinden", reageert Jens Toornstra in gesprek met Voetbal International. "Het kan verkeren. Zo kan het gaan in het voetbal. We hebben zelf als team de hele situatie omgedraaid. Daarom zijn we nu ook teleurgesteld dat we hier niet winnen. Dat is aan de ene kant wel een compliment, maar het is wel balen."

Door de indrukwekkende inhaalslag werd in Rotterdam ook het verschil met koploper Ajax op de voet gevolgd. "Het gat was zeven punten. Dat is wel aanzienlijk, maar we hebben het al een stuk kleiner kunnen maken. Er was natuurlijk wel hoop. Het echte geloof hadden we vandaag kracht kunnen bijzetten door winst. Het is niet anders."

Gerelateerd nieuws
56 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 37 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved