Toornstra: ''Aan de ene kant een compliment, maar wel balen''

Toornstra: ''Aan de ene kant een compliment, maar wel balen''

Bij Feyenoord heerst grotendeels teleurstelling na het 1-1 gelijkspel tegen PSV. Toch zegt die teleurstelling iets over het verloop van dit seizoen, waar het enkele maanden geleden nog crisis was in Rotterdam.

"Wat zegt dat? Dat we hier het liefst hadden gewonnen. Dan hadden we de echte aansluiting naar boven kunnen vinden", reageert Jens Toornstra in gesprek met Voetbal International. "Het kan verkeren. Zo kan het gaan in het voetbal. We hebben zelf als team de hele situatie omgedraaid. Daarom zijn we nu ook teleurgesteld dat we hier niet winnen. Dat is aan de ene kant wel een compliment, maar het is wel balen."

Door de indrukwekkende inhaalslag werd in Rotterdam ook het verschil met koploper Ajax op de voet gevolgd. "Het gat was zeven punten. Dat is wel aanzienlijk, maar we hebben het al een stuk kleiner kunnen maken. Er was natuurlijk wel hoop. Het echte geloof hadden we vandaag kracht kunnen bijzetten door winst. Het is niet anders."

Lees meer over
PSV Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties