Berghuis: ''Tegengoal was een slordig momentje''

Berghuis: ''Tegengoal was een slordig momentje''

Feyenoord heeft niet weten te winnen van PSV. Het bleef in Eindhoven steken op 1-1. Aanvoerder Steven Berghuis geeft aan niet tevreden te zijn met die eindstand.

"Uiteindelijk nooit. Je wil altijd winnen", zegt de rechtsbuiten in gesprek met FOX Sports. De Rotterdammers kwamen op voorsprong, maar zagen kort na rust Cody Gakpo de gelijkmaker binnenschieten. "We zeiden nog in de rust dat we 'm vijftien à twintig minuten door moesten trekken. Dan kan je zelf weer aan het spel beginnen. In de overname met Thomas deden we het vaak goed, maar nu waren we 'm toch even kwijt. Óf Leroy moet mee, óf Botteghin moet overnemen. Dan kan je één tegen één spelen. Het was een slordig momentje."

Over de eerste helft was Berghuis redelijk tevreden. "PSV speelde toch 4-4-2. Wij konden steeds een extra man creëren op het middenveld. Daarin maakten we soms toch de verkeerde keuze, waardoor we niet tot kansen konden komen. Maar het idee was er wel."

Wat betreft de ranglijst wist Feyenoord niet in te lopen op de top twee en blijft het verschil met PSV een punt. "Je houdt in ieder geval PSV, een directe concurrent, onder je, met nog een wedstrijd extra. Dat is goed. Vanavond gaan we kijken richting AZ. Het gat is nog vier punten. Dat vind ik vrij veel."

Lees meer over
PSV Fox Sports Steven Berghuis Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties