Berghuis: ''Tegengoal was een slordig momentje''

zondag 1 maart 2020 16:30 24.195 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft niet weten te winnen van PSV. Het bleef in Eindhoven steken op 1-1. Aanvoerder Steven Berghuis geeft aan niet tevreden te zijn met die eindstand.

"Uiteindelijk nooit. Je wil altijd winnen", zegt de rechtsbuiten in gesprek met FOX Sports. De Rotterdammers kwamen op voorsprong, maar zagen kort na rust Cody Gakpo de gelijkmaker binnenschieten. "We zeiden nog in de rust dat we 'm vijftien à twintig minuten door moesten trekken. Dan kan je zelf weer aan het spel beginnen. In de overname met Thomas deden we het vaak goed, maar nu waren we 'm toch even kwijt. Óf Leroy moet mee, óf Botteghin moet overnemen. Dan kan je één tegen één spelen. Het was een slordig momentje."

Over de eerste helft was Berghuis redelijk tevreden. "PSV speelde toch 4-4-2. Wij konden steeds een extra man creëren op het middenveld. Daarin maakten we soms toch de verkeerde keuze, waardoor we niet tot kansen konden komen. Maar het idee was er wel."

Wat betreft de ranglijst wist Feyenoord niet in te lopen op de top twee en blijft het verschil met PSV een punt. "Je houdt in ieder geval PSV, een directe concurrent, onder je, met nog een wedstrijd extra. Dat is goed. Vanavond gaan we kijken richting AZ. Het gat is nog vier punten. Dat vind ik vrij veel."

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 981 mensen actief, waarvan 237 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved