Kaartverkoop informatie Klassieker Feyenoord - Ajax

woensdag 26 februari 2020 12:22 61.520 keer bekeken 175 reacties Pro Shots

De kaartverkoop voor de Klassieker in De Kuip op zondag 22 maart start aanstaande zaterdag, 29 februari. In dit bericht lees je alle informatie.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden & Junioren
De kaartverkoop start zaterdag om 9:00 uur voor seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes. Zij worden vrijdag aan het einde van de middag persoonlijk per e-mail nader geïnformeerd. Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één kaart bijbestellen. Leden kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/tickets.

Nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar)? Meld je uiterlijk donderdag 27 februari aan om te profiteren van voorrang op de kaartverkoop voor Feyenoord – Ajax.

Prijzen
Kaarten voor de Klassieker in De Kuip zijn beschikbaar vanaf € 34,50 per stuk. Voor deze wedstrijd gelden geen leeftijdskortingen.

Overige supporters
Indien er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en leden nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op woensdag 4 maart in de verkoop voor overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur maximaal twee kaarten bestellen per supporter.

Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel
Feyenoord benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod inclusief een geldboete van maximaal € 450,-. De club kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters kaarten kopen buiten de officiële verkoopkanalen van Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
175 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 88 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved