Bozeník: ''Met wat geluk, maar dat is niet belangrijk''

zondag 16 februari 2020 19:21 73.410 keer bekeken 257 reacties Pro Shots

Voor Robert Bozeník was deze middag in Zwolle er een om nooit te vergeten. Hij scoorde zijn eerste goal voor Feyenoord en hielp de ploeg daarmee aan een 3-4 overwinning. Na afloop verscheen ook hij voor de camera van FOX Sports.

"Ik ben heel blij", aldus Bozeník. "Deze wedstrijd was lastig voor ons, maar we werkten heel hard en hebben gewonnen. Dat is belangrijk voor ons." 

Bozeník viel in de rust in voor de geblesseerde Sinisterra. "De trainer gaf me wat taken die ik moest uitvoeren. Ik moest hard werken en achter hun defensie komen. Zo scoorde ik ook mijn doelpunt. Het was met wat geluk, maar dat is niet belangrijk. Het belangrijkst is dat we winnen."

De Slowaak geeft aan zich al erg thuis te voelen in Rotterdam. "Toen ik hier kwam, voelde ik me thuis. Iedereen bij de club, m'n teamgenoten en de staf, is heel vriendelijk. Iedereen wil me helpen, me op m'n gemak laten voelen. Ik focus op het voetbal. Mijn familie en ik zijn heel gelukkig hier."

Gerelateerd nieuws
257 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 101 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 1104 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved