Bozeník: ''Met wat geluk, maar dat is niet belangrijk''

Bozeník: ''Met wat geluk, maar dat is niet belangrijk''

Voor Robert Bozeník was deze middag in Zwolle er een om nooit te vergeten. Hij scoorde zijn eerste goal voor Feyenoord en hielp de ploeg daarmee aan een 3-4 overwinning. Na afloop verscheen ook hij voor de camera van FOX Sports.

"Ik ben heel blij", aldus Bozeník. "Deze wedstrijd was lastig voor ons, maar we werkten heel hard en hebben gewonnen. Dat is belangrijk voor ons."

Bozeník viel in de rust in voor de geblesseerde Sinisterra. "De trainer gaf me wat taken die ik moest uitvoeren. Ik moest hard werken en achter hun defensie komen. Zo scoorde ik ook mijn doelpunt. Het was met wat geluk, maar dat is niet belangrijk. Het belangrijkst is dat we winnen."

De Slowaak geeft aan zich al erg thuis te voelen in Rotterdam. "Toen ik hier kwam, voelde ik me thuis. Iedereen bij de club, m'n teamgenoten en de staf, is heel vriendelijk. Iedereen wil me helpen, me op m'n gemak laten voelen. Ik focus op het voetbal. Mijn familie en ik zijn heel gelukkig hier."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties