Fer: ''We hebben een zware week gehad''

zondag 16 februari 2020 19:06 36.865 keer bekeken 65 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een heftige week afgesloten met een overwinning in Zwolle. De Rotterdammers moesten zich terugknokken, maar deden dat ook en wonnen met 3-4. 

"Het was een zware wedstrijd. We hebben een zware week gehad", reageert Leroy Fer na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports, waarbij hij doelt op het overlijden van Carlo de Leeuw. "Het speelt natuurlijk mee, het is drie dagen geleden gebeurd. Het zijn inderdaad weer moeilijke omstandigheden om mee te dealen, maar dat hebben we goed gedaan."

"We speelden niet goed", zegt Fer over de wedstrijd zelf. "We leden te veel balverlies en Zwolle benutte de ruimtes goed, met snelle spelers voorin. We hebben het aan onszelf te wijten dat we zo snel achter kwamen. We hebben heel hard gewerkt om toch de drie punten mee te nemen."

Fer zelf leek aan het einde van de eerste helft om een wissel te vragen, maar bleef staan. Hij heeft er niks aan overgehouden. "Ik ging door m'n enkel, maar dat is wel weer goed. Het valt wel mee."

Gerelateerd nieuws
65 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72613 leden - Op dit moment zijn 805 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved