Fer: ''We hebben een zware week gehad''

Fer: ''We hebben een zware week gehad''

Feyenoord heeft een heftige week afgesloten met een overwinning in Zwolle. De Rotterdammers moesten zich terugknokken, maar deden dat ook en wonnen met 3-4.

"Het was een zware wedstrijd. We hebben een zware week gehad", reageert Leroy Fer na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports, waarbij hij doelt op het overlijden van Carlo de Leeuw. "Het speelt natuurlijk mee, het is drie dagen geleden gebeurd. Het zijn inderdaad weer moeilijke omstandigheden om mee te dealen, maar dat hebben we goed gedaan."

"We speelden niet goed", zegt Fer over de wedstrijd zelf. "We leden te veel balverlies en Zwolle benutte de ruimtes goed, met snelle spelers voorin. We hebben het aan onszelf te wijten dat we zo snel achter kwamen. We hebben heel hard gewerkt om toch de drie punten mee te nemen."

Fer zelf leek aan het einde van de eerste helft om een wissel te vragen, maar bleef staan. Hij heeft er niks aan overgehouden. "Ik ging door m'n enkel, maar dat is wel weer goed. Het valt wel mee."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties