Toornstra: ''De Coolsingel? Je moet altijd blijven geloven''

Toornstra: ''De Coolsingel? Je moet altijd blijven geloven''

Jens Toornstra sprak zaterdagavond na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen (3-0) met VTBL en zei daar dat hij het kampioenschap nog niet heeft opgegeven.

‘’Zeven punten is een groot gat maar morgen staat er een mooie wedstrijd op het programma (AjaxPSV) waarbij elk resultaat gunstig is voor ons. Dus we kunnen rustig gaan kijken. De Coolsingel? Je moet altijd blijven geloven, maar we moeten wel realistisch blijven. Ajax en AZ verspelen de laatste tijd veel punten maar we moeten eerst maar eens naar onszelf blijven kijken’’, aldus Jens Toornstra.

De middenvelder gaat verder. ‘’Vandaag beginnen we wel goed, maar in details kan het beter. Zo’n wedstrijd als vandaag kan je ook met 5 of 6-0 winnen als je het beter uitspeelt. Maar het is wel weer sinds een tijdje dat we met drie doelpunten verschil winnen en waarin we eigenlijk geen moment in de problemen zijn gekomen en dat is iets positiefs.’’

Toornstra was ook tevreden met het spel van zijn nieuwe concurrent Oğuzhan Özyakup. ‘’Ik vond hem goed spelen. Het is een speler met kwaliteit, wat ook niet gek is als je al zo lang op zo’n hoog niveau speelt. Hij past zich makkelijk aan en dat laat hij ook zien bij z’n eerste goal.’’

Lees meer over
PSV Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties