'Arnesen pleit voor clubman Troost in RvC'

'Arnesen pleit voor clubman Troost in RvC'

Frank Arnesen begint nu officieel aan zijn functie bij Feyenoord en drukt direct zijn stempel op het beleid van de Rotterdammers. De technisch directeur heeft namelijk de eis neergelegd dat Sjaak Troost moet terugkeren in de Raad van Commissarissen.

Dit meldt De Telegraaf. Arnesen is van mening dat Troost meer Feyenoord-dna in zich heeft dan alle anderen in de top van de club. De Deen vindt het ook belangrijk dat iemand in de RvC aanwezig is met wie hij over topvoetbal kan sparren. Woensdag gaan de Vrienden van Feyenoord in gesprek over de toekomst van Troost.

''Frank hield zich natuurlijk wel al met de club bezig,'' vertelt Koevermans over Arnesen. ''Ik ben in december drie keer bij hem geweest. Met Sjaak Troost samen was hij ook in Spanje en fanatiek langs de lijn aanwezig. Frank bekijkt alles al als een Feyenoorder en het is top dat we er een derde directeur bij hebben. Met hem bespreek ik de komende tijd ook zijn voetbalideeën over de opleiding en de scouting.''

Koevermans heeft op de nieuwjaarsreceptie de wens uitgesproken dat iedereen rondom Feyenoord weer hetzelfde doel voor ogen gaat krijgen. ''Ik hoop dat ik al die partijen bij Feyenoord weer in een bus kan krijgen en dat we dan met z’n allen de goede kant op rijden. Dan moet ik ook nog hopen dat iedereen in die bus op zijn plaats wil blijven zitten. Maar de bedoeling is dat we dan bij succes uitkomen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties