Van Wolfswinkel: ''Ben opgegroeid als Feyenoord-supporter''

donderdag 9 januari 2020 21:08 9.585 keer bekeken 32 reacties Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel was afgelopen zomer dicht bij een overgang naar Feyenoord. De spits was akkoord met de Rotterdamse club, maar door een hersenkwetsuur ging de transfer uiteindelijk niet door. Mogelijk komt het in de toekomst alsnog tot een overgang.

"Ik kan niet ontkennen dat er wat dingen speelden, maar het is niet rondgekomen", zegt hij tegen FOX Sports. "Het ging echt om de periode waarin ik mijn 'hersenprobleempje' kreeg. Zodoende is het niet doorgegaan. Ik ben prima op mijn plaats hier bij FC Basel. Ik focus mezelf nu op fit worden, die tijd en begeleiding krijg ik hier ook."

"Voor de toekomst speelt er nu ook niks", vervolgt hij. "Die druk zou ik mezelf ook niet willen opleggen en die stap moet Feyenoord ook niet nemen. Voor de toekomst: ik loop in de zomer uit mijn contract. Wie weet wat er dan gebeurt. Maar fit worden staat nu op één, dan zullen we zien."

"Of Feyenoord altijd mag bellen? Ja, zeker weten. Ik ben opgegroeid als Feyenoord-supporter. Het is een fantastische club, dat kan iedereen zeggen. Ook met de reacties die ik krijg. Als er nieuws naar buiten komt zijn er van de tien reacties altijd een paar Feyenoorders bij. Dat is altijd zo geweest, dat contact blijft altijd leuk."

Van Wolfswinkel verwacht dat hij in februari weer op het veld kan staan.

Gerelateerd nieuws
32 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 253 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved