Kökcü: ''Advocaat weet me echt te triggeren''

Kökcü: ''Advocaat weet me echt te triggeren''

Orkun Kökcü heeft tegen FC Utrecht eindelijk zijn goal te pakken. De jonge middenvelder ontwikkelde zich goed onder Advocaat, maar slaagde er nog niet in zijn rendement omhoog te krijgen. Na zijn goal rende hij direct op de trainer af.

"Hij daagt me veel uit de laatste tijd", zegt Kökcü over Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Hij zegt: 'Je scoort maar niet'. Ik dacht: hij moet toch een keer komen. Dan doe ik het maar tegen je oude club." De goal zelf was een bijzonder mooie. Van zo'n 25 meter schoot Kökcü 'm over de doelman heen het net in. "Ik zag de keeper niet, maar ik dacht: ik schiet gewoon. In de jeugd heb ik vaker gescoord. Ik ben blij dat ik het ook een keer op het hoogste niveau heb laten zien. Ik weet dat ik dit kan en moet het vaker doen."

"In het begin knaagde het wel aan me. Toen de nieuwe trainer kwam wist ik wel dat ik gewoon lekker moest voetballen en niet te veel aan doelpunten moest denken. Die komen dan vanzelf wel." Kökcü looft Advocaat en benoemt dat hij hem meer weet te motiveren dan Stam deed. "Ik voel meer vertrouwen van de trainer. Dick kan goed managen in zijn relatie met spelers. Hij weet me echt te triggeren voor wedstrijden. Dat heb ik wel nodig."

[readmore=52807]

Lees meer over
FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties