Kökcü: ''Advocaat weet me echt te triggeren''

zondag 22 december 2019 17:02 43.300 keer bekeken 81 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü heeft tegen FC Utrecht eindelijk zijn goal te pakken. De jonge middenvelder ontwikkelde zich goed onder Advocaat, maar slaagde er nog niet in zijn rendement omhoog te krijgen. Na zijn goal rende hij direct op de trainer af. 

"Hij daagt me veel uit de laatste tijd", zegt Kökcü over Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Hij zegt: 'Je scoort maar niet'. Ik dacht: hij moet toch een keer komen. Dan doe ik het maar tegen je oude club." De goal zelf was een bijzonder mooie. Van zo'n 25 meter schoot Kökcü 'm over de doelman heen het net in. "Ik zag de keeper niet, maar ik dacht: ik schiet gewoon. In de jeugd heb ik vaker gescoord. Ik ben blij dat ik het ook een keer op het hoogste niveau heb laten zien. Ik weet dat ik dit kan en moet het vaker doen."

"In het begin knaagde het wel aan me. Toen de nieuwe trainer kwam wist ik wel dat ik gewoon lekker moest voetballen en niet te veel aan doelpunten moest denken. Die komen dan vanzelf wel." Kökcü looft Advocaat en benoemt dat hij hem meer weet te motiveren dan Stam deed. "Ik voel meer vertrouwen van de trainer. Dick kan goed managen in zijn relatie met spelers. Hij weet me echt te triggeren voor wedstrijden. Dat heb ik wel nodig."

Gerelateerd nieuws
81 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1089 mensen actief, waarvan 202 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved