Kaartverkoop Feyenoord - PSV start zaterdag

woensdag 13 november 2019 14:54 40.005 keer bekeken 58 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord start zaterdag 16 november aanstaande met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Het duel met de Eindhovenar wordt gespeeld op zondag 15 december (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode start aanstaande zaterdag om 9:00 uur en eindigt op woensdag 20 november om 17:59 uur. Nog geen lid maar wel profiteren van de voorrangsperiode voor Feyenoord – PSV? Word dan vóor vrijdag 15 november lid van Het Legioen of Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart één kaart bijkopen voor Feyenoord – PSV. Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes geldt dat ze twee kaarten kunnen kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 33,50. Voor kinderen op gezinsvakken zijn tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50.

De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Zorg vooraf dat je kunt inloggen, om problemen tijdens de start van de kaartverkoop te voorkomen. Om aankooprecht van elkaar over te nemen kun je snel en makkelijk mede-kameraden koppelen in de ticketshop onder ‘Kameraden koppelen’ wanneer je bent ingelogd.

Vervolg kaartverkoop
Wanneer er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf woensdag 20 november vanaf 18:00 uur in de verkoop. Alle supporters komen dan in aanmerking om vanaf 9:00 uur een kaart te kopen voor de topper in De Kuip. Ook dan kunnen er maximaal twee kaarten per supporter worden gekocht.

Gerelateerd nieuws
58 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 214 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved