''Afgeschreven is hij natuurlijk niet per direct''

''Afgeschreven is hij natuurlijk niet per direct''

Marcos Senesi blijft onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanwinst begon tegen VVV-Venlo op de bank en hoeft de komende periode niet te rekenen op speelminuten. De miljoenenaankoop speelt vanmiddag mee in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong Vitesse.

Dick Advocaat en John de Wolf reizen af naar Arnhem om Senesi te bekijken. De verdediger is echter niet afgeschreven door de nieuwe trainer. "Zo werkt het natuurlijk niet. Hij speelt vanmiddag in Arnhem tegen Jong Vitesse en Advocaat gaat met De Wolf heen om te kijken. Afgeschreven is hij natuurlijk niet, niet per direct, maar het is wel zo dat Advocaat hier niet is om de transferwaardes te bewaken,'' vertelt Feyenoord-watcher Mikos Gouka in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Advocaat komt voor het resultaat en kijkt niet naar volgend seizoen. "Dat doet hij met de beste elf spelers op dit moment. Je kunt je afvragen of Senesi daar wel aan toe is. Je kunt hem opstellen zodat hij elke week iets beter gaat worden of je kan nog even wachten en dan speelt hij niet als hij nog niet goed genoeg is. De koffers inpakken zal niet gebeuren en het is ook een slechte start, maar afgeschreven is hij niet. Maar dit is niet de start waar Feyenoord op had gehoopt.''

Update 14:44 | Vitesse heeft de opstelling bekend gemaakt van Jong Vitesse en Jong Feyenoord. Marcos Senesi zit toch niet bij de wedstrijdselectie van Jong Feyenoord en komt dus vanmiddag in Arnhem niet in actie.

[readmore=52367]

Lees meer over
Vitesse Jan de Jong Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties