''Afgeschreven is hij natuurlijk niet per direct''

maandag 4 november 2019 14:02 99.855 keer bekeken 147 reacties Pro Shots

Marcos Senesi blijft onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanwinst begon tegen VVV-Venlo op de bank en hoeft de komende periode niet te rekenen op speelminuten. De miljoenenaankoop speelt vanmiddag mee in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong Vitesse.

Dick Advocaat en John de Wolf reizen af naar Arnhem om Senesi te bekijken. De verdediger is echter niet afgeschreven door de nieuwe trainer. "Zo werkt het natuurlijk niet. Hij speelt vanmiddag in Arnhem tegen Jong Vitesse en Advocaat gaat met De Wolf heen om te kijken. Afgeschreven is hij natuurlijk niet, niet per direct, maar het is wel zo dat Advocaat hier niet is om de transferwaardes te bewaken,'' vertelt Feyenoord-watcher Mikos Gouka in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Advocaat komt voor het resultaat en kijkt niet naar volgend seizoen. "Dat doet hij met de beste elf spelers op dit moment. Je kunt je afvragen of Senesi daar wel aan toe is. Je kunt hem opstellen zodat hij elke week iets beter gaat worden of je kan nog even wachten en dan speelt hij niet als hij nog niet goed genoeg is. De koffers inpakken zal niet gebeuren en het is ook een slechte start, maar afgeschreven is hij niet. Maar dit is niet de start waar Feyenoord op had gehoopt.''

Update 14:44 | Vitesse heeft de opstelling bekend gemaakt van Jong Vitesse en Jong Feyenoord. Marcos Senesi zit toch niet bij de wedstrijdselectie van Jong Feyenoord en komt dus vanmiddag in Arnhem niet in actie.

Gerelateerd nieuws
147 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 105 mensen actief, waarvan 45 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved