Feyenoord presenteert binnen enkele weken nieuwe directie

Feyenoord presenteert binnen enkele weken nieuwe directie

Jaap Stam stapt per direct op bij Feyenoord en er moet naast een nieuwe algemeen directeur, technisch directeur nu ook een nieuwe trainer worden aangesteld. Volgens ad interim technisch directeur Sjaak Troost komen er snel nieuwe mensen aan het roer in De Kuip.

''We zijn achter de schermen al lang bezig met het creëren van een voltallige selectie voor de directie,'' geeft Troost aan in gesprek met RTV Rijnmond. ''Binnen enkele weken zal er een nieuwe directie gepresenteerd worden." Troost wil niet ingaan op namen.

Het vertrek van Stam kwam voor Troost onverwachts. "Je moet eigenlijk denken aan de laatste week. Toen had ik een goed gesprek met Jaap. Hij uitte wel een beetje zijn zorgen. 'Kan ik wel genoeg brengen om Feyenoord beter te laten voetballen?'. Dat gesprek eindigde plezierig en vol vertrouwen, tot vanmiddag. Toen meldde hij dat hij het niet meer zag zitten."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties