''Ze zeggen allemaal dat het niet aan de trainer ligt''

''Ze zeggen allemaal dat het niet aan de trainer ligt''

Is Jaap Stam nog de juiste man voor dit Feyenoord? De trainer krijgt steeds meer kritiek te verwerken. Onder meer Eric Botteghin en Jens Toornstra hebben hun vertrouwen uitgesproken in Stam.

Feyenoord-watcher Mikous Gouka over de huidige situatie: "Ze zeggen allemaal dat het niet aan de trainer ligt, maar ergens moet je dan ook op het veld laten zien dat je voor die man en voor die club wil knokken. Het is nu eenmaal zo dat een club niet de spelers weg kan sturen, dat wordt dan de trainer.''

''Maar de trainer neemt nu zelf misschien wel die afslag, zo heeft hij laten doorschemeren. Ik weet dat er vanuit de club geen intenties zijn om met Stam te breken. De raad van commissarissen en de directie, voor zover die er nog is, zijn niet ontevreden over hoe hij werkt. Wel over de resultaten, maar die rekenen zij niet per se Stam aan.''

''Als de spelersgroep ook achter hem staat, dan zijn dat eigenlijk de twee ingrediënten om nog met elkaar door te gaan,'' vervolgt de journalist in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Tenzij het hem het niet waard is om aan een dood paard te trekken en hij zegt: ik vertrek. Het is in zijn carrière een vechter geweest, maar hij heeft ook wel beslissingen genomen waarbij hij zomaar verdween. Bij Ajax was hij zomaar weg als speler, bij Milan is hij zelf opgestapt, dus alles is mogelijk bij hem."

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties