Stam niet te spreken over RTV Rijnmond: ''Dat is jammer''

Stam niet te spreken over RTV Rijnmond: ''Dat is jammer''

Feyenoord beleefde zondag een zeer pijnlijke middag in Amsterdam. De Rotterdammers gingen kansloos met 4-0 onderuit tegen aartsrivaal Ajax. In de rust stond de eindstand al op het scorebord. De ploeg mocht van geluk spreken dat de schade beperkt bleef.

Op social media schreven veel supporters over een ontslag van trainer Jaap Stam. "Dat zal ook wel, maar daar kijk ik niet gek van op", zegt Stam daarover op de persconferentie. "Je weet hoe het gaat en je weet hoe mensen denken."

"Je weet wat de tendens al een tijdje is en hoe die gemaakt wordt. Er wordt niet gekeken naar de situatie. Als trainer ben je uiteindelijk wel verantwoordelijk voor de stand en de uitslagen van wedstrijden."

Dennis van Eersel van RTV Rijnmond nam op de persconferentie de woorden 'gênant' en 'voor lul staan' in de mond. Stam kon dat niet waarderen. "Jij mag dat zo noemen", reageerde hij. "Bij RTV Rijnmond wordt dat vaak benoemd. Jullie zijn op de goede weg om te tendens nog meer naar beneden te halen."

"Jij en je collega hebben van de week ook gezegd, zogenaamd zijn jullie heel positief naar Feyenoord toe maar de meeste mensen die jullie erbij halen zijn meestal negatief over Feyenoord. Dat is heel jammer. Ik begrijp ook dat in stand en wedstrijden en uitslagen naar de trainer wordt gekeken en ik snap wat de gedachte is."

Over het mogelijk zelf gooien van de handdoek in de ring, zei Stam: "Dat soort momenten kunnen er altijd komen, daar moeten we goed over nadenken."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties