Toornstra: ''Dat wij hier 2-0 verliezen zegt genoeg over ons''

Toornstra: ''Dat wij hier 2-0 verliezen zegt genoeg over ons''

Met de 2-0 nederlaag in Bern kent Feyenoord opnieuw een dieptepunt in een toch al slecht seizoen. Jens Toornstra is na afloop van de wedstrijd voor de camera van VTBL duidelijk: "We hebben onszelf de das omgedaan."

"We starten heel slecht en geven twee penalty's weg. Dan loop je achter de feiten aan. Het was allemaal niet nodig", begint Toornstra zijn analyse. Waar die slechte start vandaan kwam, weet hij niet. "Die vraag stellen we onszelf ook. We hebben gisteren op dit veld getraind. We weten dat het een glad en snel veld is, maar van de eerste tien ballen leveren we er acht in, zonder druk. Dan geef je de tegenstander al een goed gevoel zonder dat dat ergens voor nodig is. Dan volgen die penalty's."

"We spelen gewoon met heel weinig zelfvertrouwen. Dat is heel lastig", vervolgt Toornstra. "Voor zelfvertrouwen heb je resultaten nodig, maar om die resultaten te krijgen moet je beter spelen dan dit. Met alle respect, ik vond dit geen heel hoogstaand team. Dat wij hier 2-0 verliezen zegt genoeg over ons."

De eerste strafschop voor Young Boys ontstond na een domme handsbal van Edgar Ié. "Het was geen slimme actie, ik hoop dat hij dat zelf ook weet. Het is net in de kleedkamer wel tegen hem gezegd. Tegen Glasgow was er ook zo'n moment. Hij weet dat zelf ook, maar in het heetst van de strijd gebeuren dat soort dingen helaas. En helaas bij ons nu twee keer."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties