Botteghin: ''Ik ga ervanuit dat het goed gaat komen''

Botteghin: ''Ik ga ervanuit dat het goed gaat komen''

Vanzelfsprekend is niemand bij Feyenoord tevreden na de wedstrijd tegen Young Boys. Dat geldt ook voor Eric Botteghin. Hij noemt het verloop van de wedstrijd 'onnodig'.

"We hebben hier zomaar twee goals weggegeven. Zij hebben eigenlijk niks gecreëerd, maar wij moeten zelf ook goals maken en scherper zijn voorin", reageert Botteghin in gesprek met RTV Rijnmond. "We stonden goed georganiseerd, de restverdediging stond goed en we hadden veel balbezit. Daar moeten we dan meer mee doen om ze pijn te doen."

Botteghin zelf mocht vandaag invallen nadat Edgar Ié geblesseerd uitviel. Zijn basisplaats was hij kwijtgeraakt. "Natuurlijk is het moeilijk als je niet speelt, maar het gaat niet om mij. Het gaat om het team. Ik moet klaarstaan als de trainer mij opstelt. Ik wil natuurlijk spelen, maar dat is aan de trainer, niet aan mij." Op de vraag of Feyenoord tegen Ajax met een vijfde verdediger moet spelen, antwoordt hij hetzelfde. "Ook dat is aan de trainer. We gaan samen analyseren en het beste systeem kiezen."

Ondanks dat Feyenoord aan een dramatisch seizoen bezig is, houdt Botteghin vertrouwen. "Ik ga ervanuit dat het goed gaat komen. Ik denk nog steeds dat wij een goede technische staf hebben. Af en toe zit je in deze situatie. Ik ben niet blij, dat is niemand. Maar je moet er alles aan doen om eruit te komen en het beter te doen."

Lees meer over
Eric Botteghin ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties