Scorende Haps: ''Natuurlijk niet blij met een punt''

Scorende Haps: ''Natuurlijk niet blij met een punt''

Ridgeciano Haps was zondag een van de weinige uitblinkers aan de kant van Feyenoord. Met een verwoestend schot zorgde de verdediger dat zijn team weer op gelijke hoogte met FC Utrecht kwam (1-1). Door de treffer hield Feyenoord een punt over aan de thuiswedstrijd.

"Het ging lekker vandaag", zegt hij over zijn eigen spel. "De laatste weken ben ik steeds meer honderd procent aan het spelen en negentig minuten. Ik kom steeds meer in mijn ritme, dat is lekker. Ik heb ook best vaak de achterlijn gehaald."

"We wilden vandaag veel energie in het begin van de wedstrijd steken en Utrecht aanpakken", vervolgt Haps bij FOX Sports. "Het was een open wedstrijd en het ging continu op en neer. Helaas hebben we niet gewonnen, maar één puntje."

Met een hard afstandsschot scoorde Haps. "De laatste weken schiet ik vaak van afstand en vandaag dacht ik: ik doe het. Een droge knal, maar helaas telde 'ie maar voor één. Ik ben natuurlijk niet blij met een punt, dat is duidelijk. Maar ja, één punt is beter dan nul punten."

Lees meer over
Ridgeciano Haps FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties