'Alleskunner' Kuyt inmiddels ook assistent-technisch directeur

'Alleskunner' Kuyt inmiddels ook assistent-technisch directeur

De rol van Dirk Kuyt bij Feyenoord is momenteel groot. De Katwijker was in zijn periode als voetballer al multifunctioneel en heeft hij zelfs minuten gemaakt als verdediger. Ook na zijn carrière is de Feyenoorder behoorlijk actief voor zijn club.

Kuyt staat officieel op de loonlijst als trainer van Onder 19, maar volgens De Telegraaf is hij inmiddels ook assistent-technisch directeur, scout en loopt Kuyt inmiddels één dag stage bij hoofdtrainer Jaap Stam. ''Kuyt belt zich een slag in de rondte, legt contacten en polst spelers in het buitenland of ze openstaan voor een transfer naar Feyenoord. De 20-jarige Liverpool-verdediger George Johnston komt volledig uit zijn koker.''

Ook op de huurtransfer van Rick Karsdorp heeft Kuyt een grote invloed gehad. De oud-speler van onder meer Liverpool heeft de fitheid van rechtsback beoordeeld en goed bevonden. ''Stam heeft geen tijd om al dat onderzoekwerk te doen en moet dus leunen op de input van Kuyt,'' schrijft de krant. Kuyt heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de contractverlenging van Steven Berghuis.

Lees meer over
Steven Berghuis Dirk Kuyt Rick Karsdorp George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties