#TT | Feyenoord gaat verdediger Edgar Ié huren

#TT | Feyenoord gaat verdediger Edgar Ié huren

Feyenoord huurt dit seizoen Edgar Miguel Ié. Dit schrijft de Turkse journalist Haluk Ayyıldız op Twitter. De verdediger staat op dit moment onder contract bij de Turkse club Trabzonspor en kwam afgelopen seizoen negen wedstrijden uit voor FC Nantes (huur) en zeven voor Lille, de club waar hij tot deze zomer onder contract stond.

Ié is een 25-jarige centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan. Hij heeft de Portugese nationaliteit en heeft onder meer bij FC Barcelona onder contract gestaan, maar speelde geen duel in de hoofdmacht. Wel kwam de verdediger tot ruim veertig wedstrijden in FC Barcelona B. Ié komt uit de jeugdopleiding van Sporting Lissabon.

Marcel van der Kraan geeft aan in Voetbalpraat dat Ié niet afkomstig is uit de stal van zaakwaarnemer Rob Janssen. ''Feyenoord heeft zijn scouting en netwerk. Het is in ieder geval geen speler, dat kan je tegenwoordig opzoeken, die van Rob Janssen afkomstig is. Wasserman is natuurlijk een wereldbedrijf. Volgens mij is deze jongen aangesloten bij Wasserman in Spanje. Hij is wel een adviseur bij Feyenoord natuurlijk en die probeert de club te helpen.''

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Jens Toornstra Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties