Supporters hekelen 'Fergeven maar niet fergeten'-spandoek

Supporters hekelen 'Fergeven maar niet fergeten'-spandoek

Leroy Fer speelde zondag zijn eerste officiële wedstrijd sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. Het jeugdproduct, die deze zomer terugkeerde bij de club waar hij zijn carrière begon, maakte in het verleden een gevoelige overstap naar FC Twente.

De middenvelder ontving veel positieve reacties nadat zijn terugkeer bij Feyenoord een feit was. Zondag waren er echter ook supporters in De Kuip die minder blij met de terugkeer lijken. Er waren spandoeken met 'Fergeven maar niet fergeten' en 'Wij fergeten niet' te zien.

De spandoeken konden op weinig steun van de andere Feyenoord-supporters rekenen. Op social media waren veel afkeurende reacties te lezen. "Sneu", schrijft supporters Berend op Twitter. Ook supporter Gino is niet te spreken over de actie: "Wat een bizar sneue figuren met hun spandoek. Dit soort gasten zijn Legioen-onwaardig", schrijft hij.

"Hoop dat Leroy Fer in de 93ste minuut de winnende maakt en dan zijn ondershirt onthuld waar 'onFERvangbaar' op staat', aldus supporter Jorrit op Twitter. Supporter Marien schrijft: "Als hij straks scoort tegen Ajax is hij weer de held", zo is te lezen op hetzelfde medium.

Lees meer over
De Kuip ajax Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties