''Feyenoord is echt niet zo slecht zoals mensen roepen''

''Feyenoord is echt niet zo slecht zoals mensen roepen''

Feyenoord start zondag in eigen huis aan de Eredivisie. De Rotterdammers ontvangen stadsgenoot Sparta. Volgens veel analisten gaat Feyenoord een zwaar seizoen tegemoet, waarin het ten opzichte van vorig seizoen vooral naar beneden moet kijken in plaats van omhoog.

Ronald de Boer, analist van FOX Sports, is het niet eens met de bakken kritiek op Feyenoord. "Ik vind Feyenoord echt niet zo slecht zoals mensen roepen", zegt hij op de betaalzender. "Nicolai Jørgensen, dat is een prima spits als hij fit is. Het is hopen dat Steven Berghuis blijft want hij is belangrijk. Het zijn allemaal prima spelers."

Ook is De Boer te spreken over Leroy Fer. "Ik vind het een goede zet van Feyenoord om hem te contracteren. Wat ik heb gezien van hem is dat hij fysiek en aan de bal goed is. Het is iemand met ervaring, geen wispelturige speler. Hij heeft gewoon een goed niveau, ik denk dat hij alleen maar beter wordt. Ik heb wel het idee dat hij nog iets te zwaar is."

Lees meer over
Steven Berghuis Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties