Thuiskijkers opgelet: Feyenoord op FOX Sports 2

vrijdag 2 augustus 2019 16:37 85.405 keer bekeken 199 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord wijst supporters die van plan zijn de eerste Eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen zondag live op televisie te volgen erop dat het duel niet wordt uitgezonden op FOX Sports 1. De zender heeft besloten de stadsderby tegen Sparta op FOX Sports 2 te programmeren.

FOX heeft verder aangegeven de livewedstrijden van zowel Feyenoord als Ajax en PSV voortaan vaker niet op het eerste kanaal te programmeren. Met name voor supporters die momenteel via hun kabelaanbieder alleen FOX Sports 1 ontvangen is dit uiteraard een vervelende maatregel. Feyenoord, dat pas deze week op de hoogte werd gesteld van dit besluit, zal met FOX om de tafel gaan over deze aanpassing. Dit omdat deze er voor veel supporters toe kan leiden dat zij de wedstrijden niet langer kunnen ontvangen zonder een andere abonnementsvorm te kiezen.

Voor komend weekend heeft deze aanpassing impact voor mensen die alleen FOX Sports 1 kunnen ontvangen en daarom geen toegang hebben tot de overige kanalen van FOX. Dit kunnen bijvoorbeeld klanten zijn van KPN die het basispakket hebben, maar ook klanten van andere aanbieders zoals Caiway, Youfone, T-Mobile Thuis of Canal Digitaal.

Gerelateerd nieuws
199 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 960 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved