''Agenten Stam naar Argentinië voor versterkingen''

''Agenten Stam naar Argentinië voor versterkingen''

Feyenoord werd afgelopen week in verband gebracht met de Zuid-Amerikaan Alvaro Martin Barreal. De Rotterdammers hopen zich zo snel mogelijk te versterken met een aanvaller en verdediger en schakelen daarbij de hulp in van Jaap Stam. Zijn management is druk bezig in Argentinië om te scouten naar versterking.

"De agenten van Stam gaan naar Argentinië om te kijken of het mogelijk is om een centrale verdediger en een spits te halen. Sjaak Troost heeft zich omringd met Dirk Kuyt, Stanley Brard en Jaap Stam, een soort technisch hart," zo vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in Voetbalpraat op FOX Sports.. ''Zij overleggen welke spelers ze wel of niet moeten kopen. Stam heeft een soort vetorecht. Als Kuyt en Brard met iemand komen, kan Stam zeggen dat hij hem niet wil."

Krabbendam haalt in gesprek met Voetbal International uit naar Martin van Geel. ''Zolang er geen geld bij komt, verandert er ook niks. Ze moeten dus eigenlijk de rotzooi opruimen die Van Geel heeft achtergelaten. Want Van Geel zegt bij zijn vertrek wel dat hij 'de club goed achter heeft gelaten', maar de jeugdspelers hebben geen ritme want ze zitten niet in de piramide, er staat geen waarde op het veld met spelers met langdurende contracten, ze hebben een achterstand op PSV en Ajax van hier tot Tokio. Dus het is maar wat je 'goed achterlaten' vindt.''

[readmore=51250]

Lees meer over
PSV martin van geel ajax Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties