Kökcü: ''Ik hoop dat de trainer me op blijft stellen''

Kökcü: ''Ik hoop dat de trainer me op blijft stellen''

Orkun Kökcü maakte tegen Southampton het enige Feyenoorddoelpunt. Ondanks de 1-3 nederlaag geeft de middenvelder aan niet ontevreden te zijn over het spel.

"We kunnen tevreden zijn over het voetballende aspect", begint hij in gesprek met RTV Rijnmond. "De fouten komen alleen telkens terug. Dat moeten we eruit zien te krijgen. Ze straffen het gelijk af. Aan ons om daarvan te leren en die fouten niet meer te maken."

Over de gehele voorbereiding is Kökcü tevreden. "We hebben veel minuten in de benen. Ik denk dat we fit zijn en onze speelstijl er goed in hebben weten te slijpen. Veel voetballend eronderuit proberen te komen en van daaruit kansen creëren. Dat lukt wel, maar nu is het aan ons om meer doelpunten te maken en doelpunten te voorkomen."

Kökcü zelf moest deze voorbereiding wennen aan een nieuwe rol. Waar hij vorig seizoen als nummer tien speelde, speelt Jaap Stam op het middenveld met de punt naar achter. "Ik wen er steeds meer aan. We rouleren, dus er komen ook momenten dat ik met de punt naar voren kom." Kökcü kreeg al veel minuten in de voorbereiding en mag hopen op een basisplaats. "Ik kijk er positief tegenaan en hoop dat de trainer me op blijft stellen. Er is veel concurrentie en dus is het aan mij om me te onderscheiden. Daarin denk ik dat ik goed bezig ben."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties