Fer: ''Ik kreeg weer een warm welkom''

Fer: ''Ik kreeg weer een warm welkom''

Leroy Fer tekende deze week dan eindelijk bij Feyenoord en startte vandaag tegen Southampton in de basis. De middenvelder is blij met de minuten die hij tot dusver mocht maken.

"We maken steeds stappen", begint Fer voor de camera van FOX Sports. "Ik heb twee keer een helft gespeeld en nu zestig minuten. Hopelijk volgende wedstrijd weer wat langer. Dat is een competitiewedstrijd; de trainer gaat nu de beste elf opstellen. Ik hoop daar deel van uit te maken."

Het resultaat van de wedstrijd tegen Southampton, een 1-3 nederlaag, is minder positief. "Bij vlagen speelden we goed voetbal. Je krijgt alleen drie tegengoals die niet hoeven. Zeker die eerste twee. Een foutje van Sven en van mijzelf ook. Ik verloor de bal op het middenveld. De vrije trap gaat er ook lullig in. Ik denk dat we daar sowieso aan moeten gaan werken. Dat gaf de trainer ook aan."

"Bij die foutjes moeten we beter staan. Beter coachen, beter communiceren met elkaar. Als je goed wil voetballen, moet je elkaar honderd procent scherp houden. Ik denk dat dat beter kan", geeft Fer aan.

Fer tekende deze week zijn contract en heeft dus eindelijk duidelijkheid over zijn komende seizoen. "Voor mezelf is dat natuurlijk een heerlijk gevoel. Ik kreeg de kans om hier mee te trainen en zo m'n contract af te dwingen." Van de supporters, die Fer deze week vroeg hem te 'Fergeven', kreeg hij een groot applaus. "Ik kreeg een warm welkom afgelopen woensdag en vandaag weer. Het is heerlijk om er zo af te gaan, met de support van het Legioen."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties