Oger kleedt Feyenoord 1 voor twaalfde jaar

vrijdag 26 juli 2019 16:43 74.065 keer bekeken 201 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

De spelers en technische staf van Feyenoord hebben vrijdag in De Kuip hun maatpakken van Oger Corporate Fashion in ontvangst genomen. Het is het twaalfde jaar dat het kledingbedrijf de selectie in een compleet nieuw clubkostuum steekt.

Dit seizoen ligt de nadruk van de pakken op fashion en design. ‘Het nieuwe seizoen gaat van start. Na jaren van een wat meer informeel en sportief clubtenue werd het weer tijd voor een strakke, meer serieuze stijl’, aldus Managing Director van Oger Corporate Fashion Patrick Lusink. Het maatpak is dit seizoen donkergrijs en van een stretch materiaal waardoor het extra comfortabel zit.

Opvallend is het design van de das, dat is afgeleid van het wedstrijdshirt. De karakteristieke ‘F’ uit het logo van Feyenoord is subtiel in lichtgrijs op de das geweven. ‘Het ziet er goed uit. Ik ben er tevreden mee’, aldus Sven van Beek over het stijlvolle clubkostuum. Even daarvoor is hij samen met zijn medespelers en de technische staf op de foto gegaan in een zonovergoten De Kuip. ‘Ik ben benieuwd wat iedereen ervan vindt’, aldus Van Beek.

Foto: Feyenoord Media

Gerelateerd nieuws
201 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 906 mensen actief, waarvan 250 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved