VI: Opvolger Steven Berghuis staat al klaar

VI: Opvolger Steven Berghuis staat al klaar

Achter de schermen is Feyenoord nog altijd druk bezig om de selectie te versterken voor aankomend seizoen. De Rotterdammers willen nog een verdediger, middenvelder en aanvaller vastleggen, maar moeten eerst een speler verkopen wil het kunnen toeslaan op de transfermarkt.

Dit meldt Voetbal International. Álvaro Barreal staat klaar om de aanval van Feyenoord te komen versterken. De 18-jarige Argentijnse jeugdinternational heeft al een bezoek gebracht aan De Kuip, maar er is momenteel geen budget beschikbaar om hem definitief vast te leggen.

Steven Berghuis is de speler die Feyenoord miljoenen moet gaan opleveren. De 27-jarige aanvaller staat in de belangstelling van PSV. Sjaak Troost heeft aangegeven dat hij niet te koop is, maar Feyenoord lijkt hiermee alleen maar tijd te rekken zodat Berghuis nog kan meespelen in de derde voorronde van de Europa League.

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties