Van Hooijdonk: ''Een overname is een uitstekende zaak''

dinsdag 23 juli 2019 09:40 96.995 keer bekeken 334 reacties Pro Shots

Pierre van Hooijdonk is duidelijk. Feyenoord moet in zee gaan met een partij dat flink wil investeren in de Rotterdamse club. De oud-Feyenoorder vindt een dergelijke overname 'een uitstekende zaak'. "Het gaat erom dát er iemand geld pompt in Feyenoord."

"Als Feyenoord-supporter weet je nu jaarlijks één ding bijna zeker en dat is dat je club geen kampioen wordt. In die zin heeft de club nu dus amper een keuze", geeft Van Hooijdonk aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De enige manier om de kloof met Ajax en PSV te dichten is heel veel geld in de club te steken. Een overname is een uitstekende zaak."

Toch is er ook een hoop kritiek op de plannen van Feyenoord. "Stel nou eens dat zo’n partij, ik noem maar wat geks, Josep Guardiola of José Mourinho voor de groep zet en vervolgens ben je als club succesvol. Zouden heel veel fans daar dan bezwaar tegen hebben?"

"Het is heel simpel: Als je het goed vindt dat Feyenoord elk jaar maximaal derde wordt in de eredivisie, moet je alles lekker zo laten. Wil je dat Feyenoord structureel om de prijzen meespeelt, dan moet er fundamenteel iets veranderen. Ik zou voor die tweede optie kiezen. Een overname is geen keuze. Het is bittere noodzaak",

Gerelateerd nieuws
334 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 119 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 115 mensen actief, waarvan 49 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved