Open Dag Feyenoord: Geen verrassing uit helikopter

zondag 21 juli 2019 15:00 267.920 keer bekeken 924 reacties Pro Shots

De Open Dag staat vandaag op het programma. Om 11 uur opent De Kuip haar deuren en zijn alle supporters welkom om er een gezellige Feyenoord-middag van te maken. Hieronder plaatsen we foto's, video's en updates van vandaag. Ben jij er ook bij? Stuur een foto of video in! De Open Dag is ook live te bekijken op FOX Sports 1.

Liveblog
  • De Open Dag van Feyenoord is drukker bezocht dan afgelopen jaar. In De Kuip werden Nick Marsman, Liam Kelly en Luciano Narsingh gepresenteerd. "Het gaat naar de 35.000 man. Het blijft, denk ik, de enige club wereldwijd waar er zo'n 30 tot 40.000 mensen op een open dag afkomen," zegt commercieel directeur Mark Koevermans.

  • Iedereen benieuwd of er nog een verrassing in de helikopter zit vandaag. Vooral de geluiden rondom Eljero Elia worden sterker. De aanvaller heeft diverse fotos en filmpjes geplaatst op sociale media uit zijn verleden als speler van Feyenoord met de tekst. ''Soon more updates''

  • De open dag van Feyenoord zie je vanaf 13.00 uur live op FOX Sports 1. Aletha Leidelmeijer praat in en rond De Kuip met de aanwezigen, er is een kinderpersconferentie en een wedstrijd tussen oud-Feyenoord en FC Creators.

  • Radio Rijnmond is vandaag ook aanwezig in De Kuip. Van 11:00 uur tot 16:00 uur maken ze een extra lange uitzending van Radio Rijnmond Sport. Dennis Kranenburg is de presentator. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel doet het verslag.

  • Vandaag speelt Oud-Feyenoord een werdstrijd tegen Creators FC, een team vol internetberoemdheden die vooral bekend zijn bij de jonge doelgroep. De spelers, onder wie Matty, Koen, Jay Jay Boske en Noah Zeeuw, hebben duizenden tot miljoenen volgers. De wedstrijd Oud-Feyenoord - Creators FC begint 14:00 uur.

  • De helikopter in De Kuip is sinds 1995 een begrip in Nederland. De NOS meldt dat Sjaak Troost de bedenker hiervan is geweest. De huidige technisch directeur van Feyenoord had een paar jaar eerder op televisie gezien hoe Van Basten, Gullit en Rijkaard bij AC Milan op het trainingscomplex Milanello uit een helikopter stapten, om vervolgens de pers te woord te staan.

  • De Open Dag van Feyenoord is een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven in het mooiste stadion van Nederland. De opkomst is altijd zo massaal, dat de club in sommige gevallen genoodzaakt is om supporters op te roepen niet meer te komen omdat De Kuip vol zit. 

Meer laden

Gerelateerd nieuws
924 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 393 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71551 leden - Op dit moment zijn 1344 mensen actief, waarvan 273 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved