Kökcü: ''Het jeugdige moet uit mijn spel''

vrijdag 12 juli 2019 22:29 55.800 keer bekeken 83 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü deed in de met 3-1 verloren oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg een klein halfuur mee. Vooralsnog vindt de middenvelder dat er nog stappen gezet moeten worden, zowel met het team als voor Kökcü zelf. 

"Zij waren een week verder in de voorbereiding. Dat speelde een rol denk ik", verklaart Kökcü in gesprek met VTBL. "We zitten in de voorbereiding. We hebben nog genoeg stappen te zetten. Dat gaan we zeker doen."

Over zijn eigen spel is Kökcü nog niet helemaal tevreden. "Het is wennen. Ik heb nog niet echt m'n niveau gehaald. Ik ga er alles aan doen om dat wel te doen. In de voorbereiding is het altijd wat moeilijk om te wennen, daar ga ik me nu overheen zetten."

Kökcü liet zich vorig seizoen voor het eerst zien in Feyenoord 1 en hoopt dit seizoen op zijn definitieve doorbraak. Hij heeft een helder beeld van wat hij daarvoor moet doen. "Ik moet constant zijn, elke wedstrijd goed spelen. Ik moet het jeugdige uit m'n spel halen en zorgen dat de trainer elke wedstrijd op me kan vertrouwen."

Gerelateerd nieuws
83 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 840 mensen actief, waarvan 184 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved