Burger: ''Belangrijk dat ik minuten ga maken, niet stil ga staan''

vrijdag 12 juli 2019 22:22 65.710 keer bekeken 69 reacties Pro Shots

Wouter Burger redde in Oostenrijk de eer voor Feyenoord door in de 83e minuut de 3-1 te maken tegen Red Bull Salzburg. Burger is, ondanks de nederlaag, blij met zijn doelpunt en de minuten die hij kreeg. 

"Het is natuurlijk leuk om in zo'n wedstrijd toch een goal mee te pikken", begint Burger in gesprek met VTBL. "Ik kreeg een halfuurtje van de trainer en dan wil je toch knallen. Dan is het balen dat je best snel die goals tegen krijgt. Uiteindelijk leg je die 3-1 erin en krijg je nog een kans op de 3-2. Dan probeer je gewoon volle bak te geven en te laten zien dat je heel graag wil. Ik denk dat we dat met z'n allen geprobeerd hebben en dat het een paar jeugdige foutjes waren."

Burger geeft aan dat die gretigheid in zijn karakter zit. "Zo ben ik gewoon. Ik geef gewoon alles wat ik heb om te laten zien hoe goed ik ben. Ik wil heel graag, maar uiteindelijk moet ik ook geduld hebben. Ik ben blij dat ik in ieder geval deze minuten krijg van de trainer."

De middenvelder is tevreden over wat hij heeft laten zien op het trainingskamp in Oostenrijk. "Ik denk dat ik heb laten zien dat ik veel kwaliteiten heb en goed mee kan met het niveau. Ik heb stappen gemaakt ten opzichte van vorig jaar. Ik ben gewoon een stuk verder als voetballer."

Op een basisplaats hoeft Burger echter nog niet te rekenen. "Ik denk dat je zelf ook hebt kunnen zien dat de eerste helft meer richting de basiself kwam dan de tweede helft. Het is nu heel belangrijk dat ik minuten ga maken, me ga ontwikkelen en niet stil ga staan." Of Burger open staat voor verhuur? "Eventueel wel, ja."

Gerelateerd nieuws
69 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 132 mensen actief, waarvan 81 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved