Hansson: ''Ik voel me sneller en sterker aan de bal''

Hansson: ''Ik voel me sneller en sterker aan de bal''

Emil Hansson maakte tegen Red Bull Salzburg zijn eerste minuten voor Feyenoord sinds zijn jaar bij RKC Waalwijk. Hij is blij dat hij gespeeld heeft, maar teleurgesteld over de wedstrijd.

"Het was lastig", zegt Hansson in Feyenoord TV. "We hadden een paar kansen in het begin, maar zij kregen ook veel kansen. Het was een moeizame wedstrijd." De Zweed zag een paar punten waarop Feyenoord zich nog kan verbeteren. "We moeten iets sneller handelen. Meer naar voren spelen en beter druk zetten."

Afgelopen seizoen speelde Hansson bij RKC Waalwijk, waar hij via de play-offs promoveerde. Het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie heeft hem goed gedaan. "Ik voel me iets sneller en sterker aan de bal. Ik maak meer acties en speel meer naar voren."

Waar Hansson in de jeugd vaak als middenvelder speelde, stond hij bij RKC op linksbuiten. "Ik voel me goed vanaf links. Ik kan ook op tien spelen, maar links past me goed."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties