Selectie draagt zondag in De Kuip nieuwe thuistenue

woensdag 26 juni 2019 17:55 151.010 keer bekeken 330 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord presenteert zich dit weekend voor het eerst dit seizoen aan het eigen publiek. Dit gebeurt tijdens de eerste openbare training van het seizoen 2019-2020, zondag 30 juni vanaf 11:00 uur in De Kuip.

Feyenoord hoopt op een warm welkom voor nieuwe trainer Jaap Stam en zijn team. De spelers dragen het prachtige nieuwe thuistenue, dat uiteraard zondag ook direct verkrijgbaar is in en rondom De Kuip. Om het seizoen op passende en knallende wijze af te trappen, heeft de club bovendien in samenwerking met FSV De Feijenoorder en supportersgroep De Noordzijde een mooie sfeeractie voorbereid. We hopen dat jij er ook bij bent!

Poorten om 10:00 uur open
De training in De Kuip begint om 11:00 uur. Supporters hebben vanaf 10:00 uur toegang tot het stadion, via de poorten 19 t/m 24. Supporters kunnen plaatsnemen op de gele sector, waar op de buitenring bovendien enkele activiteiten voor (jonge) kinderen zijn.

Weersomstandigheden
Het belooft zondag ook in Rotterdam een warme tot zeer warme dag te worden. Daarom mogen supporters een flesje water van max een halve liter en zonnebrand (max 100ml) meenemen het stadion in.

Gezinsvak
Vak Q is aangewezen als gezinsvak. Kom je met kinderen of het gezin naar De Kuip, dan kan je met hen plaatsnemen in dit vak. Dit is uiteraard geen verplichting.

Mindervaliden
Voor mindervalide supporters worden de vakken Z3 en Z4 opengesteld. Zij hebben toegang tot het stadion via poort 25. Hetzelfde geldt voor supporters met kinderwagens.

Brasserie
De Brasserie in het Maasgebouw is zondag geopend. Bezoekers van de eerste openbare training zijn van 9:30 uur tot 14:30 uur welkom.

Legioenzaal
De Legioenzaal achter de noordzijde van het stadion is zondag voorafgaand aan de training tot uiterlijk 12:30 uur geopend voor supporters.

Openbaar vervoer (RET)
De Kuip is met de tram uitstekend bereikbaar. In tegenstelling tot wedstrijddagen rijdt tramlijn 12 van de RET niet naar De Kuip. Je kan wel gebruikmaken van lijn 23 richting Beverwaard, welke stopt voor het stadion. Deze tram rijdt ook vanaf P+R Beverwaard, waar je gratis je auto kunt parkeren. Let op: het reizen met bus en tram van de RET is deze middag niet gratis.

Auto
Kom je met de auto naar de training? Parkeren kan deze zondag gewoon voor het Maasgebouw (P2 t/m P4) en is gratis.

Wegwerkzaamheden en – afsluitingen
Automobilisten dienen rekening te houden met het volgende: de Maastunnel is in zuidelijke rijrichting afgesloten. Ook zijn er werkzaamheden aan de Coolsingel. Die zorgen ervoor dat deze straat juist in noordelijke richting is afgesloten.

Betaalmogelijkheden
Rondom de eerste training is het mogelijk om met contant geld te betalen. De counters bij de gele zijde zijn geopend. Geen contant geld op zak? Uiteraard kan je ook gewoon pinnen of betalen met oude munten uit het seizoen 2018-2019. Let op: er vindt géén muntenverkoop plaats zondag.

Nieuwe thuistenue
Rondom de eerste training is het prachtige nieuwe thuistenue verkrijgbaar. Aanschaffen kan bij de Feyenoord Fanshops naast De Kuip of bij de mobiele verkoopstands die op diverse plekken staan opgesteld.

Vuurwerk
Het zelf meenemen en afsteken van vuurwerk, fakkels en rookpotten is verboden. Bij de toegangspoorten van het stadion vindt fouillering plaats.

Houd trappen en vluchtwegen vrij
Om veiligheidsredenen dienen de trappen op en de op- en uitgangen van en naar de vakken in het stadion vrij te zijn. Veiligheids- en servicemedewerkers van Feyenoord en Stadion Feijenoord zullen mensen die zich op dergelijke locaties bevinden verzoeken om deze te verlaten. Je bent verplicht om hier gehoor aan te geven.

Loketten Service & Tickets
De loketten Service & Tickets zijn vanaf 09:30 uur geopend. Als je jouw seizoenkaart nog niet hebt betaald, kan dat aan het loket. Tevens is het de laatste dag om een seizoenkaart 2019-2020 aan te vragen. Ook dit kan ook aan het tot 13:00 uur geopende loket.

Feyenoord wenst alle supporters een prettige reis en een sfeervolle eerste openbare training in De Kuip!

Gerelateerd nieuws
330 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 1072 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved