5100 supporters steunen Feyenoord in Berlijn

5100 supporters steunen Feyenoord in Berlijn

Feyenoord heeft vandaag de extra kaarten die beschikbaar kwamen voor uitwedstrijd tegen Union Berlin allemaal verkocht. De Rotterdammers worden in de uitwedstrijd tegen de Duitsers gesteund door 5100 supporters.

John de Wolf deed vanmiddag op Radio Rijnmond nog een extra oproep aan de supporters. "We weten dat we onder een vergrootglas liggen. Daar gaan duizenden Feyenoorders heen. Dat is fantastisch. Feyenoord is een grote club, maar laten we alsjeblieft een grote club zijn in de dingen die we doen in Berlijn. Alsjeblieft maar alsjeblieft, beheers je. Je moet er niet aan denken dat we eventueel als groepswinnaar door gaan en van de UEFA niet door mógen gaan. Daar zit niemand op te wachten. Beheers je, denk goed na over wat je doet en wat we aan onze broek kunnen krijgen."

Commissaris Toon van Bodegom kreeg woensdag op de persconferentie in De Kuip de vraag waarom Feyenoord nog kaarten afneemt en fans laat meereizen. ''Omdat we niet alleen maar probleem-supporters hebben, maar ook heel veel positieve. Natuurlijk maken we ons ongerust of het goed gaat daar. We zouden ook graag een oproep doen aan iedereen om zich in Berlijn te gedragen, anders beschadigen ze de club enorm.''

Lees meer over
Conference League Feyenoord Union Berlin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties