Van Geel per 1 juli algemeen directeur van Willem II

Van Geel per 1 juli algemeen directeur van Willem II

Martin van Geel is met ingang van 1 juli aanstaande de nieuwe algemeen directeur van Willem II. Eind maart werd bekend dat de huidig technisch directeur deze zomer na acht jaar vertrekt uit De Kuip.

Met de overgang naar Willem II keert Van Geel terug naar de club waar hij zijn spelerscarrière begon én afsloot en waar hij zijn eerste directeursfunctie bekleedde. Voordat Van Geel in mei 2011 startte bij Feyenoord, was hij ook TD van achtereenvolgens AZ, Ajax en Roda JC.

De afgelopen acht jaar – waarmee de Brabander de langstzittende technisch directeur van Feyenoord is – werden door Van Geel eerder al omschreven als ‘een prachtig avontuur’. Tijdens die periode veroverde Feyenoord liefst vijf prijzen, waaronder de eerste landstitel sinds achttien jaar. Bovendien werd de club mede door zijn inspanningen weer gezond gemaakt en kon worden geïnvesteerd in 1908, de nieuwe trainingsaccommodatie voor het eerste elftal, en het nieuwe jeugdcomplex dat nu in aanbouw is.

Van Geel trekt na acht jaar met gepaste trots de deur achter zich dicht. ‘Ik wil mijn collega’s bij Feyenoord bedanken voor de mooie en intensieve samenwerking van de afgelopen jaren en koester de successen die we met elkaar hebben geboekt. Verder wens ik deze schitterende club alle succes in de toekomst.’

Lees meer over
De Kuip Willem II martin van geel ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties