Burger: ''Keek hier al heel lang naar uit''

Burger: ''Keek hier al heel lang naar uit''

Wouter Burger maakte op de valreep dit seizoen nog zijn debuut in de Eredivisie. In Sittard kwam in hij in de ploeg als vervanger van Dylan Vente. Zoals gebruikelijk zong de jeugdspeler na afloop met de meegereisde supporters.

"Ik was hier heel blij mee", begint Burger in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik keek er al heel lang naar uit om ook in de Eredivisie mijn debuut te maken. Het was elke keer net niet; een blessure of net niet het moment. Ik sluit mijn jaar bij het eerste hier in ieder geval heel positief af."

Al tijdens het warmlopen werd Burger fanatiek toegezongen. "Het is al een paar keer gebeurd dat ze gaan zingen. Ik vind het prachtig, maar ik gaf ook al aan: ik doe het na de wedstrijd. Ik wil gewoon graag m'n voeten laten spreken. Ik vind het supermooi dat ik die reactie van de fans krijg, maar uiteindelijk moet ik het gewoon laten zien op het veld. Ik ben blij dat ik dat vandaag heb kunnen doen."

Lees meer over
Dylan Vente Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties