Burger: ''Keek hier al heel lang naar uit''

woensdag 15 mei 2019 22:48 72.240 keer bekeken 187 reacties Pro Shots

Wouter Burger maakte op de valreep dit seizoen nog zijn debuut in de Eredivisie. In Sittard kwam in hij in de ploeg als vervanger van Dylan Vente. Zoals gebruikelijk zong de jeugdspeler na afloop met de meegereisde supporters.

"Ik was hier heel blij mee", begint Burger in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik keek er al heel lang naar uit om ook in de Eredivisie mijn debuut te maken. Het was elke keer net niet; een blessure of net niet het moment. Ik sluit mijn jaar bij het eerste hier in ieder geval heel positief af."

Al tijdens het warmlopen werd Burger fanatiek toegezongen. "Het is al een paar keer gebeurd dat ze gaan zingen. Ik vind het prachtig, maar ik gaf ook al aan: ik doe het na de wedstrijd. Ik wil gewoon graag m'n voeten laten spreken. Ik vind het supermooi dat ik die reactie van de fans krijg, maar uiteindelijk moet ik het gewoon laten zien op het veld. Ik ben blij dat ik dat vandaag heb kunnen doen."

Gerelateerd nieuws
187 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 811 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved