Berghuis: ''Het blijft mooi om voor Feyenoord te spelen''

woensdag 15 mei 2019 21:52 68.120 keer bekeken 190 reacties Pro Shots

Steven Berghuis stond in de laatste Feyenoord-wedstrijd van het seizoen zowel negatief als positief in het spotlight. De rechtsbuiten miste van elf meter met een mislukte panenka, maar maakte dit later goed met een assist en een treffer. 

"Het duurde allemaal zo lang en het publiek ging erachter staan. Dan gaat de keeper vaak heel gretig de hoek in. Dat deed hij ook." FOX Sports confronteert de Feyenoorder met de beelden. "Oh wat slecht. Maar mis is mis. Hoe maakt niet uit", reageert Berghuis.

Berghuis blikt ontevreden terug op het afgelopen seizoen. "Je speelt nergens meer voor. Je kijkt natuurlijk naar de ranglijst, maar ook naar de manier waarop. Het is geen goede manier waarop we derde zijn geworden. Je kan ook tot de laatste speelronde nog meedoen, maar dat hebben we niet verdiend op basis van ons spel. Het is geheel terecht waar we staan."

De rechtsbuiten erkent dat het een zwaar seizoen was. "Natuurlijk. We kregen veel tikken, dat is mentaal zwaar. Toch laad je jezelf elke keer weer op. Van succes krijg je zelfvertrouwen en daar hebben we weinig van gehad dit seizoen. Wat dat betreft blijft het zwaar. Maar het blijft ook mooi om voor Feyenoord te spelen, dus wat dat betreft niet."

Bij Feyenoord heerst nu, door het ontbreken van een technisch directeur, veel onzekerheid over het komende seizoen. Ook bij Berghuis. "Natuurlijk denk je daar wel over na. Je hebt ambities om met Feyenoord zo'n seizoen te hebben als in het kampioensjaar. Dan hoef je niet per se kampioen te worden, je bent altijd afhankelijk van de paal, de lat of wat dan ook. Maar we moeten gewoon op een waardige manier meedoen. We moeten lering trekken uit de laatste twee seizoenen in de Eredivisie."

Gerelateerd nieuws
190 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 727 mensen actief, waarvan 229 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved