Feyenoord maakt uitshirt seizoen 2019/2020 bekend

woensdag 15 mei 2019 09:00 179.480 keer bekeken 682 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord en adidas presenteren met trots het nieuwe uittenue voor het komende seizoen! Het tenue is helderblauw van kleur, met felgele accenten. Zo zijn aan zijkant van het shirt de drie adidas-strepen in de gele kleur te vinden en komt dezelfde kleur terug in de hals. Feyenoord treedt vanavond in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard voor het eerst aan in het nieuwe tenue.

Droomparken shirtsponsor
Op het shirt prijkt aan voorzijde voor het eerst het logo van de nieuwe hoofdsponsor Droomparken. Het shirt heeft een V-hals, die een donkerblauwe en gele kleur bevat. Op de borst is uiteraard het Feyenoord-logo met gouden rand te vinden, die is voorzien van de gouden kampioensster.

Grafisch patroon
In het shirt is een grafisch partoon opgenomen, wat het tenue in zijn geheel ook erg geschikt maakt als lifestyle-item. Het broekje heeft een donkerblauwe kleur, waarbij de sokken de gele kleur dragen. In het broekje zijn wederom de gele adidas-strepen aan de zijkant te vinden.

Direct online verkrijgbaar
Het uittenue is direct online verkrijgbaar via de online Feyenoord Fanshop en in de vijf fysieke Feyenoord Fanshops. Supporters kunnen vanaf 9:00 uur terecht in de Fanshops, om als één van de eersten het nieuwe tenue te bemachtigen. Met uitzondering van het filiaal in Spijkenisse (tot 17:30 uur) zijn de fysieke winkels tot 21:30 uur geopend. Klik hier voor de openingstijden.

Gerelateerd nieuws
682 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 364 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 666 mensen actief, waarvan 181 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved