Kuip aangekleed voor afscheid clubiconen

woensdag 8 mei 2019 20:24 111.150 keer bekeken 587 reacties FR12.nl Bron: Feyenoord.nl

Wie zich een dezer dagen rondom De Kuip begeeft, kan er niet meer omheen: alles draait komend weekend om het afscheid van Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. Dat blijkt nu ook uit twee doeken die aan twee zijdes buiten het stadion zijn opgehangen, met daarop speciaal ontworpen afbeeldingen van de twee Feyenoorders

In de hoek bij vak KK is Van Persie vanaf de rug te zien, levensgroot en in de voor hem karakteristieke houding met beide armen in de lucht. Zijn gespreide armen vormen samen de letter V, die in combinatie met de R en P aan beide kanten de initialen RVP vormt.

Benader je De Kuip vanaf de andere kant en zie je het doek in de hoek tussen de Maastribune en de noordzijde, dan gaan je gedachten automatisch terug naar het kampioenschap van 2017. De karatesprong die Van Bronckhorst maakte met de schaal in zijn handen staat goud en in een ‘I-vorm’ afgebeeld, tussen de letters G en O in. Het geheel vormt daardoor de afkorting GIO.

Van Bronckhorst en Van Persie nemen zondag officieel afscheid in De Kuip. Na afloop van Feyenoord – ADO Den Haag – voor beiden hun laatste thuiswedstrijd – is er speciaal voor hen een programma samengesteld op het veld, met onder meer diverse optredens. Dat alles bij elkaar zal ongeveer een uur duren. Feyenoord vraagt alle supporters om op hun plek te blijven zitten, om de twee clubiconen zo het afscheid te geven dat zij verdienen.

Gerelateerd nieuws
587 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 281 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74350 leden - Op dit moment zijn 87 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved