Grote schoonmaak na bekerfinale in De Kuip begonnen

Grote schoonmaak na bekerfinale in De Kuip begonnen

Gisteren stond de bekerfinale in De Kuip op het programma. Duizenden supporters van Ajax en Willem II namen plaats in het stadion van Feyenoord en vooraf zijn er diverse maatregelen genomen om incidenten te voorkomen. Het gras heeft geen schade opgelopen vanwege het plaatsen van grote vuurwerknetten voor de vakken. Wel zijn er enkele stoeltjes vernield.

De komende dagen gaan de medewerkers van Stadion Feijenoord druk aan de gang om De Kuip klaar te maken voor wedstrijd van zondag tussen Feyenoord en ADO Den Haag. Ook moeten er honderden stickers worden verwijderd.

Stadiondirecteur Jan van Merwijk liet eerder al weten zich geen zorgen te maken om financiële schade. Er zijn afspraken gemaakt met de KNVB. ''Die situaties lossen zich vanzelf op. Als wij de schade niet op de daders kunnen verhalen, gaat de rekening naar de club. Dat gaat via de KNVB en zo krijgen wij de eventuele schade altijd prima vergoed.''

Lees meer over
De Kuip Willem II ajax ADO Den haag De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties