'De Haan en Cruijff op het lijstje van Feyenoord'

vrijdag 3 mei 2019 11:40 220.675 keer bekeken 558 reacties Pro Shots

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een opvolger voor Martin van Geel. De technisch directeur stopt over een aantal maanden bij de Rotterdamse club. Zijn vervanger is nog niet bekend. Volgens RTV Rijnmond-journalist Sinclair Bischop staan Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan) op het lijstje.

''We hebben De Haan gebeld, die zei dat hij absoluut nog niet benaderd is. Dat geloven we ook op zijn blauwe ogen,'' vertelt de journalist in gesprek met RTV Rijnmond. ''Cruijff is een intrigerende gedachte. Als hij komt, wil hij waarschijnlijk wel een volle portemonnee hebben. En dan zullen er toezeggingen moeten zijn."

Joris Matthijsen heeft Feyenoord eerder telefonisch laten weten niet in te gaan op een aanbieding. ''Hij gaf aan dat hij op dit moment nog niet naar Feyenoord wilde komen. Misschien over een paar jaar, maar hij voelt zich er nog niet klaar voor.'' Ook Jordy Zuidam komt niet naar De Kuip. ''Maar ik had begrepen dat hij wel op de lijst stond, maar nog niet benaderd was.''

Gerelateerd nieuws
558 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 201 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 1515 mensen actief, waarvan 339 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved